اولین همایش محصولات تراریخته در خدمت تولید غذای سالم، حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار

معرفی

اولین همایش محصولات تراریخته در خدمت تولید غذای سالم، حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار

4 آذر 1395

خوزستان- ملاثانی- دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان

 

محورها
اخبار
دسترسی سریع
تاریخ های مهم

آخرین مهلت ارسال مقالات کامل: 1395/8/20

اعلام نتایج داوری مقالات: 1395/8/28

آخرین مهلت ثبت نام: 1395/8/30

زمان برگزاری همایش: 1395/9/4

 

اطلاعات کنفرانس
 
دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
روزهای کنفرانس:
از 1395/09/04 تا 1395/09/04

محصولات غذایی دستکاری شده ژنتیکی یا تراریخته محصولاتی هستند که از انتقال یک یا چند ژن بین دو نوع موجود زنده مختلف به وجود می‌آیدو امروزه به عنوان چالشی مهم در بحث امنیت غذایی و حوزه سلامت مطرح می باشد. تولید محصولات غذایی تراریخته در دنیا موضوع بسیار قابل توجهی است و تا به امروز در کشورهای مختلف دنیا بررسی‌های متعدد علمی درباره اثرات، پیامدها، فواید و عوارض تولید و مصرف این محصولات روی انسان و محیط زیست صورت گرفته استکه باید در کشور ما نیز به طور جدی و علمی به جنبه های مختلف آن نیز پرداخته شود. اجازه تولید و ورود چنین محصولاتی به چرخه غذایی کشور و آینده غذایی مردم با توجه به استراتژی افزایش جمعیت که در حال حاضر در این‌باره صحبت‌ها زیاد است در گرو تصمیمات مهمی است که اکنون باید گرفته شود. بدین منظور با استعانت از خداوند منان، معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان با همکاری انجمن ایمنی زیستی ایران در نظر دارند که همایش یک روزه ای را با عنوان " محصولات تراریخته در خدمت تولید غذای سالم، حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار" در تاریخ 20 آبان 1395 در دانشگاه کشاورزی و منایع طبیعی رامین خوزستان برگزار نمایند و امید است که صاحبنظران و پژوهشگران کشور عزیزمان با ارسال مقالات و نتایج تحقیقات خود ما را در این راه یاری نمایند.

دبیر علمی : دکتر منصور غنیان
دبیر اجرایی : دکتر محمد حجتی
كليه حقوق اين پورتال‌ برای پایگاه استنادی علوم جهان اسلام محفوظ است.
طراحی و اجرا: شرکت آداک