نخستین کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی

درباره کنفرانس

 

درباره کنفرانس غلات، نان و فرآورده های آردی
در دنیاي کنونی، نابسامانی در بخش تولیدات کشاورزي بسیار زیاد است و هنوز امنیت غذایی بخش عمده اي از مردم در کشورهاي در حال توسعه تأمین نشده است. مطالعات نشان میدهد حدود یک سوم غذاي تولید شده در جهان، هر ساله هدر می رود. امروزه چالش هایی چون افزایش گرسنگی در سطح جهان، عدم وجود تعادل در رژیم غذایی روزانه افراد، نابودي محیط زیست و منابع طبیعی،خشکسالی و کمبود آب باعث شده است تا موضوع امنیت غذایی به یکی از مهمترین مسایل جوامع بشري تبدیل شده در این راستا تأمین امنیت غذایی، از شرایط اصلی تحقق امنیت ملی و از ارکان توسعه اقتصادي کشورهای جهان بدل گردد.

News Conference

 
امروزه نزدیک به 70 درصد سطح زیر کشت یک میلیارد هکتاری جهان را غلات اشغال نموده است. تقریباً نیمی از کل نیازهای غذایی انسان به ویژه در آسیا به طور مستقیم از غلات تأمین گشته و این محصولات نقش مهمی در تامین امنیت غذائی جامعه بشری بر عهده دارند. 
در کشور ما نیز با توجه به آمارهای سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی (فائو) میزان سرانه مصرف گندم بیش از دو برابر متوسط جهانی میباشد و مردم ایران بعنوان یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان گندم به ویژه به شکل نان در جهان، با سرانه مصرف 165 کیلوگرم گندم در سال در رتبه ششم مصرف جهانی قرار دارند از اینرو عوامل تاثیر گذار بر این محصولات استراتژیک تاثیر مستقیمی بر وضعیت پایداری امنیت غذائی حاکم بر کشور خواهند داشت.
با توجه به مصرف بالا و نقش و اهمیت غلات در تامین انرژی مورد نیاز و سلامت انسانها امروزه محققین در تلاش هستند تا با اعمال اصلاحات لازم در غلات و فرآورده های خوراکی حاصله از آن، بخش اعظمی از مشکلات عمومی جامعه در بخش های سلامت و تامین امنیت غذائی را با استفاده از امکانات و توانمندیهای صنایع غذائی و کشاورزی برطرف نمایند.
درهمین راستا دبیرخانه دائمی کنفرانس غلات، نان و فرآورده های آردی در نظر دارد تا با همکاری و مشارکت انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران و انجمن علوم و صنایع غذائی ایران و  با استفاده از تجارب اساتید و متخصصان بخش های علمی و صنعتی، حوزه صنایع غلات کشور نسبت به جمع آوری و فراخوان نیازهای پژوهشی و صنعتی حوزه غلات، نان و فرآورده های آردی در قالب کنفرانس های سالانه اقدام نموده و با هدایت پتانسیل تحقیقاتی محققین و دانشجویان علوم و صنایع غلات به سمت کمبودهای علمی در راستای ارائه راهبردهاي تحقق امنيت غذايي پايدار در کشور به عنوان اصل اساسی اقتصاد مقاوتي حرکت نماید.
لذا از کلیه صاحبنظران، متخصصین و دانشجویان علاقمند دعوت میگردد تا نتایج تحقیقات و مطالعات خود را در خصوص سرفصلهای علمی تعیین شده در قالب مقاله از طریق سایت کنفرانس به این دبیرخانه ارسال فرمایند.

 

اهداف برگزاری

هدایت پتانسیل تحقیقاتی دانشجویان کشور به سمت حل مشکلات و نیازهای صنایع غلات
فراهم سازی بستر مناسب جهت انتقال نیازهای پژوهشی صنایع به محققین و دانشجویان کشور
ایجاد بستر دائمی جمع آوری و بررسی مقالات علمی در حوزه علوم و صنایع غلات
کاهش هزینه های ارزیابی مقالات علمی دانشجویان کشور
فراهم نمودن زمينه ی جذب طرح های پژوهشی و عملياتی مورد نياز شرکت های صنعتی توسط دانشگاهيان و پژوهشگران و صنعتگران داخلی.
ارائه آخرین دستاوردها و یافته های علمی و صنعتی به فعالین حوزه غلات
زمینه سازی تعامل بيشتر بين نيروهای متعهد، متخصص دانشگاهی و صنعتی

مخاطبان علمی و پژوهشی

دانشگاه ها، انجمن های علمی و صنفی، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی حوزه غلات کشور
اساتید، محققین و پژوهشگران علوم وصنایع غذائی 
دانشجویان مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی حوزه صنایع غذائی
دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته های کشاورزی
مسئولین فنی و کنترل کیفی شرکت های تولید کننده فرآورده های آردی 
واحد های تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت صنایع غلات 

 مخاطبان صنعتی ودولتی

وزارت کشور
وزارت جهاد کشاورزی 
وزارت بهداشت
وزارت صنایع
سازمان غذا و دارو 
سازمان ملی استاندارد ایران 
شرکت های غله و خدمات بازرگانی کشور
کارخانجات آرد کشور
شرکت های فعال در حوزه ترانزیت و ذخیره سازی غلات 
تولید کنندگان و صنایع فعال در حوزه غلات و فرآورده های آردی(تولید کنندگان نانهای صنعتی، ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوئیت، شیرینی، نشاسه، مالت و آبجو و ...)
مسئولین فنی و کنترل کیفیت صنایع غذائی
واحد های تحقیق و توسعه سازمانهای دولتی و خصوصی 
ارائه دهندگان خدمات و تجهیزات به صنایع فعال حوزه غلات، نان و فرآورده های آردی

 

 

 

سایر بخش های مرتبط
Iran Cereal Tech Conference Scientific Topics buttom
IranCerealTech Conference Send paper Tutorial

دسترسی سریع

دستورالعمل تهیه مقاله 
فرمت خلاصه مقاله فارسی
فرمت خلاصه مقاله انگلیسی
دریافت سربرگ نمونه
دریافت فونت های مورد نیاز
فرم رزومه فارسی
فرم درخواست همکاری علمی
فرم پیشنهاد سخنرانی 
فرم پیشنهاد کارگاه آموزشی 
فرم پیشنهاد سمینار آموزشی
فرم عضویت در کمیته فنی 
دریافت کاتالوگ کنفرانس

دسترسی سریع
تاریخ های مهم

آخرین مهلت ارسال مقاله 31شهریور1395

آعلام نتایج داوری 8 مهرماه 1395

آخرین مهلت ثبت نام 5 آبان ماه 1395

آخرین مهلت درخواست محل اسکان 5 آبان ماه 1395

اطلاعات کنفرانس
 
مرکز تحقیقات و آموزش، کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
روزهای کنفرانس:
از 1395/08/12 تا 1395/08/13

 

Iran Cereal Tech Conference Scientific Topics buttom
IranCerealTech Conference Send paper Tutorial

 

سرفصل های علمی

تکنولوژی غلات

 

نان حجیم و نیمه حجیم 
 نان سنتی
 کیک 
 کلوچه 
 بیسکویت 
 ماکارونی 
 نان های بخارپز
 پاستا
 نودل 
 شیرینی
 دیگر موارد

 

 تکنولوژی ذرت و فراورده های آن
     (آرد ذرت، فراورده های حجیم شده و اسنک ها، شربت ذرت، کنسرو، ... )

 

 تکنولوژی برنج و فراورده های آن
     (آرد برنج، انواع شیرینی برنجی، برنج کوبی(شالیکوبی)، نیم پز و پیش پز کردن، کنسرو، .... )

 کنترل کیفیت غلات

 

رعایت استانداردها در غلات 
       17025, GMP, ISO22000, HACCP

شیمی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی غلات

 رئولوژی غلات (رئولوژی فرآورده های خمیری، اثرات رئولوژیکی در بهبود کیفیت )

 ایمنی ، تغذیه ، بهداشت و بیماریهای خاص غلات و فرآورده های آن

 غنی سازی و غنی کننده ها در غلات

 تکنولوژی آرد سازی و نگهداری انواع آرد غلات

 راه های ارتقاء کیفیت انواع آرد غلات

 غنی سازی انواع آرد غلات

 افزودنی ها و بهبود دهنده ها

 عوامل موثر بر کیفیت محصول نهایی

 جایگزین های چربی و قند در صنعت غلات

 کاربرد صمغ ها و امولسیفایر ها در صنعت غلات

 عوامل موثر در تعویق بیاتی

 پروبیوتیک، پری بیوتیک، سیمبیوتیک و فیبرها در غلات

 فراورده های اکسترود شده

 شیرین کننده های حاصل از نشاسته

 نشاسته و نشاسته های اصلاح شده

 غنی سازی نانهای سنتی و صنعتی

 تاثیر بسته بندی بر افزایش عمرماندگاری نان

 روش های نوین آزمایشگاهی و ارزیابی فاکتورهای کیفی مواد اولیه در صنعت غلات

 فرآیند مالتینگ و نوشیدنی

 آنزیم ها در صنعت غلات

 

 نقش خمیرمایه در تولید نان سالم 
 کاربرد خمیرترش حاوی استارترهای صنعتی(خمیرترش لاکتیکی)درصنعت نان

 بیوتکنولوژی غلات

 غذا های فراسودمند

 انبارش و نگهداری غلات و فراورده های جنبی

 نقش گياهان دارويي در ارتقاء سلامت و كيفيت نان و فرآورده‌هاي آردي

 كاربرد منابع گياهي و گياهان دارويي در ايجاد بافت، عطر، رنگ و طعم در نان و فرآورده‌هاي آردي

 كاربرد گياهان دارويي در تامين مواد مغذي و گروه‌هاي عمده تغذيه‌اي مورد نياز انسان از طریق نان وفرآورده های آردی

 بررسی نقش گياهان دارويي در افزايش ماندگاري نان و محصولات آردي

 نقش درماني كاربرد گياهان دارويي در نان و فرآورده‌هاي آردي

 ايجاد تنوع در نان و فرآورده‌هاي آرد با استفاده از منابع گياهي و گياهان دارويي

 نوآوري و توليد فرآورده‌هاي جديد آردي با استفاده از مواد موثره گياهان دارويي

 تولید محصولات رژیمی بر پایه گیاهان دارویی

 فرآورده های گیاهان دارویی وکاربرد آن درکمیت وکیفیت نان های تولیدی ومحصولات آردی

دبیر : دکتر مهدی کریمی
دبیر علمی : دکتر محمدحسین عزیزی تبریز زاد
دبیر اجرایی : جناب آقای کامران دارائی
كليه حقوق اين پورتال‌ برای پایگاه استنادی علوم جهان اسلام محفوظ است.
طراحی و اجرا: شرکت آداک