نخستین کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی

عضویت در وب سایت
انتخاب از بین کاربران قبلی
اطلاعات فردی
عنوان   :
نام *:
نام خانوادگی *:
نام انگلیسی *:
نام خانوادگی انگلیسی *:
مدرک تحصیلی *:  
رشته تحصیلی *:    
رتبه علمی:
دانشگاه / سازمان/ مدرسه  :
دانشکده / دپارتمان  :
سمت در سازمان  :  هیأت علمی، کارمند، دبیر، دانشجو، دانش آموز و ...
وب سایت  :
پست الکترونیکی *:
تلفن ثابت :
تلفن همراه *:
نمابر  :
کشور *:
استان *:
شهر *:
آدرس پستی :
نوع آدرس  :
کد پستی  :
روش مطلوب تماس  :
ایجاد حساب کاربری - برای نام کاربری بهتر است از حروف انگلیسی استفاده کنید.
- طول کلمه عبور باید بین 6 تا 32 کاراکتر باشد

نام کاربری *:  
کلمه عبور * :  
تکرار کلمه عبور * :
دسترسی سریع
تاریخ های مهم

آخرین مهلت ارسال مقاله 31شهریور1395

آعلام نتایج داوری 8 مهرماه 1395

آخرین مهلت ثبت نام 5 آبان ماه 1395

آخرین مهلت درخواست محل اسکان 5 آبان ماه 1395

اطلاعات کنفرانس
 
مرکز تحقیقات و آموزش، کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
روزهای کنفرانس:
از 1395/08/12 تا 1395/08/13

 

Iran Cereal Tech Conference Scientific Topics buttom
IranCerealTech Conference Send paper Tutorial

 

سرفصل های علمی

تکنولوژی غلات

 

نان حجیم و نیمه حجیم 
 نان سنتی
 کیک 
 کلوچه 
 بیسکویت 
 ماکارونی 
 نان های بخارپز
 پاستا
 نودل 
 شیرینی
 دیگر موارد

 

 تکنولوژی ذرت و فراورده های آن
     (آرد ذرت، فراورده های حجیم شده و اسنک ها، شربت ذرت، کنسرو، ... )

 

 تکنولوژی برنج و فراورده های آن
     (آرد برنج، انواع شیرینی برنجی، برنج کوبی(شالیکوبی)، نیم پز و پیش پز کردن، کنسرو، .... )

 کنترل کیفیت غلات

 

رعایت استانداردها در غلات 
       17025, GMP, ISO22000, HACCP

شیمی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی غلات

 رئولوژی غلات (رئولوژی فرآورده های خمیری، اثرات رئولوژیکی در بهبود کیفیت )

 ایمنی ، تغذیه ، بهداشت و بیماریهای خاص غلات و فرآورده های آن

 غنی سازی و غنی کننده ها در غلات

 تکنولوژی آرد سازی و نگهداری انواع آرد غلات

 راه های ارتقاء کیفیت انواع آرد غلات

 غنی سازی انواع آرد غلات

 افزودنی ها و بهبود دهنده ها

 عوامل موثر بر کیفیت محصول نهایی

 جایگزین های چربی و قند در صنعت غلات

 کاربرد صمغ ها و امولسیفایر ها در صنعت غلات

 عوامل موثر در تعویق بیاتی

 پروبیوتیک، پری بیوتیک، سیمبیوتیک و فیبرها در غلات

 فراورده های اکسترود شده

 شیرین کننده های حاصل از نشاسته

 نشاسته و نشاسته های اصلاح شده

 غنی سازی نانهای سنتی و صنعتی

 تاثیر بسته بندی بر افزایش عمرماندگاری نان

 روش های نوین آزمایشگاهی و ارزیابی فاکتورهای کیفی مواد اولیه در صنعت غلات

 فرآیند مالتینگ و نوشیدنی

 آنزیم ها در صنعت غلات

 

 نقش خمیرمایه در تولید نان سالم 
 کاربرد خمیرترش حاوی استارترهای صنعتی(خمیرترش لاکتیکی)درصنعت نان

 بیوتکنولوژی غلات

 غذا های فراسودمند

 انبارش و نگهداری غلات و فراورده های جنبی

 نقش گياهان دارويي در ارتقاء سلامت و كيفيت نان و فرآورده‌هاي آردي

 كاربرد منابع گياهي و گياهان دارويي در ايجاد بافت، عطر، رنگ و طعم در نان و فرآورده‌هاي آردي

 كاربرد گياهان دارويي در تامين مواد مغذي و گروه‌هاي عمده تغذيه‌اي مورد نياز انسان از طریق نان وفرآورده های آردی

 بررسی نقش گياهان دارويي در افزايش ماندگاري نان و محصولات آردي

 نقش درماني كاربرد گياهان دارويي در نان و فرآورده‌هاي آردي

 ايجاد تنوع در نان و فرآورده‌هاي آرد با استفاده از منابع گياهي و گياهان دارويي

 نوآوري و توليد فرآورده‌هاي جديد آردي با استفاده از مواد موثره گياهان دارويي

 تولید محصولات رژیمی بر پایه گیاهان دارویی

 فرآورده های گیاهان دارویی وکاربرد آن درکمیت وکیفیت نان های تولیدی ومحصولات آردی

دبیر : دکتر مهدی کریمی
دبیر علمی : دکتر محمدحسین عزیزی تبریز زاد
دبیر اجرایی : جناب آقای کامران دارائی
كليه حقوق اين پورتال‌ برای پایگاه استنادی علوم جهان اسلام محفوظ است.
طراحی و اجرا: شرکت آداک