English
اولین کنفرانس ملی غذای زنده

معرفی
غذای زنده

پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه اولین کنفرانس و کارگاه ملی غذای زنده را با حضور جمعی از کارشناسان و محققان داخلی و خارجی در تاریخ 22 تا 24 اردیبهشت ماه سال 1397 برگزار خواهد کرد. در این کنفرانس اهمیت غذای زنده و جایگاه آن در توسعه صنعت آبزی پروری و تامین نیازهای انسانی با حضور  سه تن از متخصصین جهانی؛ پروفسورGilbert Van Stappen از مرکز رفرنس جهانی آرتمیا، دانشگاه گنت بلژیک، Enric Gisbert از پژوهشکده IRTA اسپانیا و Nguyen Van Hoa از دانشگاه کانتو ویتنام به بحث و تبادل نظر گذاشته خواهد شد. همچنین درادامه کنفرانس کارگاه تخصصی در مورد غذای زنده بمدت  دو روز توسط متخصصین فوق الذکر برگزار خواهد گردید.

محورها
اخبار
  • دسترسی سریع
    تاریخ های مهم

    مهلت ارسال خلاصه مقاله:

    تمدید شد

    14 اردیبهشت 1397

    اعلام نتایج چکیده مقاله:

    18 اردیبهشت 1397

    اطلاعات کنفرانس
     
    دانشگاه ارومیه - پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری
    روزهای کنفرانس:
    از 1397/02/22 تا 1397/02/24

    پست الکترونیکی

     Livefood96@urmia.ac.ir

    دبیر علمی : دکتر ناصر آق
    دبیر اجرایی : دکتر بهروز آتشبار
    كليه حقوق اين پورتال‌ برای پایگاه استنادی علوم جهان اسلام محفوظ است.
    طراحی و اجرا: شرکت آداک