اولین سمپوزیوم ملی میوه های ریز

معرفی

میوه‌های ریز برای میوه‌هایی با ارزش خوراکی که روی گیاهان چندساله بوته‌ای یا کوچک تولید می‌شوند اطلاق می‌شود. انگور، توت فرنگی، کیوی، تمشک، بلوبری، کورانت و کرن‌بری نمونه‌هایی از این میوه‌ها هستند. ارزش بالای غذایی و ویژگی پاداکسایشی بسیار بالای این میوه‌ها در مقایسه با بسیاری از محصولات دیگر، سبب توجه روز افزون مصرف کنندگان به این میوه‌ها شده است. یکی دیگر از ویژگی‌های مطلوب میوه‌های ریز در مقایسه با بسیاری از درختان میوه، امکان کشت آنها در سطح کم و مکان‌های کوچک است. به طور معمول میوه‌های ریز نیاز به فضاهای کوچکتری دارند و باردهی آنها در یکی دو سال پس از کشت رخ می‌دهد. از طرف دیگر برخی از این میوه‌ها بومی کشور بوده و ظرفیت بالایی را از نظر تولید و همچنین از دیدگاه اقتصادی دارند.

استان همدان با سطح زیر کشت بیش از 21 هزار هکتار و تولید حدود 400 تن انگور، یکی از مهمترین مناطق تولید این محصول در کشور می باشد. در این بین شهرستانهای ملایر، همدان و رزن بیشترین مقدار تولید را دارا می باشند.گرو

محورها
اخبار
دسترسی سریع
تاریخ های مهم
اطلاعات کنفرانس
 
انجمن علوم باغبانی ایران و دانشگاه بوعلی سینا
روزهای کنفرانس:
از 1395/06/24 تا 1395/06/25
دبیر علمی : پروفسور منصور غلامی
دبیر اجرایی : دکتر حسن ساری خانی
كليه حقوق اين پورتال‌ برای پایگاه استنادی علوم جهان اسلام محفوظ است.
طراحی و اجرا: شرکت آداک