English
دومین همایش ملی روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی

معرفی
تکنوفود
محورها
اخبار
دسترسی سریع
تاریخ های مهم

مهلت ارسال متن کامل مقالات: 15- بهمن1395

مهلت ثبت نام فردی و گروهی: 30 بهمن1395

زمان برگزاری همایش: 9-10-اسفند ماه1395

اطلاعات کنفرانس
 
مرکز همایش‌های رنگارنگ
روزهای کنفرانس:
از 1395/12/09 تا 1395/12/10
دبیر علمی : دکتر محمدحسین عزیزی
دبیر اجرایی : مهندس محمد یعقوبی
كليه حقوق اين پورتال‌ برای پایگاه استنادی علوم جهان اسلام محفوظ است.
طراحی و اجرا: شرکت آداک