دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم

معرفی

بسمه تعالی

با استعانت و یاری از پروردگار متعال و منان و با حمایت مؤثر مجامع علمی و دانشگاهی، ارگان ها و سازمان ها "دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم" در 28 دی ماه 1396 و توسط سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز برگزار خواهد گردید. لذا باتوجه به اهمیت  موضوع و نقش سازنده علوم و صنایع غذایی و همچنین تغذیه مناسب و سالم در جامعه، از کلیه مسئولین، متخصصین ، مهندسین، کارشناسان و صاحب نظران انتظار می رود تا با ارایه جدیدترین مقالات و دستاوردهای علمی و تجربی خود در راستای ارتقای سطح علمی این حوزه و در نهایت افزایش بهره وری و نهایتا توسعه همه جانبه و صحیح جامعه گامی استوار برداریم.

در طی سال­های اخیر همایش و کنفرانس های متعددی پیرامون مسائل مختلف علوم و صنایع غذایی برگزار شده است؛ اما با توجه به اهمیت موضوع  علوم و صنابع غذایی و ضرورت این رشته موثر و کاربردی در کشور، سازمان و کمیته برگزاری این کنفرانس برآن شد تا با هدف ايجاد فرصتي مناسب براي تبادل اطلاعات و ارایۀ دستاوردها و یافته های پژوهشي و علمی صاحب نظران، پژوهشگران و دست‌اندرکاران و اندیشمندان کنفرانس فوق را برگزار نماید.

لذا از کليۀ علاقه‌مندان و صاحب نظران دعوت می گردد تا با ارسال يافته‌هاي اصيل علمي و پژوهشي خود در برگزاري هر چه بهتر این کنفرانس مشارکت فعال داشته باشند.

 

با ادای احترام

دبیرخانه کنفرانس

محورها
اخبار
  • دسترسی سریع
    تاریخ های مهم
    ارسال متن کامل مقاله:
    از 1396/09/01 تا 1396/09/23
    ثبت نام در کارگاه های آموزشی:
    از 1396/09/01 تا 1396/09/30
    ثبت نام فردی شرکت کنندگان:
    از 1396/09/01 تا 1396/09/28

     

    اطلاعات کنفرانس
     
    سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز
    روزهای کنفرانس:
    از 1396/10/28 تا 1396/10/28
    دبیر : دکتر احمد ثمریها
    دبیر علمی : دکتر محمد جواد شکوری
    دبیر اجرایی : مهندس محمد حسین بیجه کشاورزی
    كليه حقوق اين پورتال‌ برای پایگاه استنادی علوم جهان اسلام محفوظ است.
    طراحی و اجرا: شرکت آداک