دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم

مشاهده خبر

چاپ مقالات برتر در مجلات معتبر داخلی و بین المللی

1- پس از رایزنی های انجام شده دبیرخانه با فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی (3543-2476) (نمایه شده در پایگاه ISCو مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) مقالات برتر در حوزه میکروبیولوژی صنایع غذایی که امتیاز لازم را کسب کنند پس از تائید هیئت علمی فصلنامه به چاپ خواند رسید.

2- پس از رایزنی های انجام شده دبیرخانه با Applied Food Biotechnology (2345-5357)(نمایه شده در پایگاه ISIو مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) مقالات برتر در حوزه بیوتکنولوژی صنایع غذایی که امتیاز لازم را کسب کنند پس از تائید هیئت علمی فصلنامه به چاپ خواند رسید.

3- پس از رایزنی های انجام شده دبیرخانه با (مجله فرآوری و تولید موادغذایی)مقالات برتر در حوزه صنایع غذایی که امتیاز لازم را کسب کنند پس از تائید هیئت علمی فصلنامه به چاپ خواند رسید.

4- پس از رایزنی های انجام شده دبیرخانه با (نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی) (نشریه علمی پژوهشی و مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) مقالات برتر در حوزه صنایع غذایی که امتیاز لازم را کسب کنند پس از تائید هیئت علمی نشریه به چاپ خواند رسید.

تاریخ انتشار: 1396/08/16 - 13:16
دسترسی سریع
تاریخ های مهم
ارسال متن کامل مقاله:
از 1396/09/01 تا 1396/09/23
ثبت نام در کارگاه های آموزشی:
از 1396/09/01 تا 1396/09/30
ثبت نام فردی شرکت کنندگان:
از 1396/09/01 تا 1396/09/28

 

اطلاعات کنفرانس
 
سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز
روزهای کنفرانس:
از 1396/10/28 تا 1396/10/28
دبیر : دکتر احمد ثمریها
دبیر علمی : دکتر محمد جواد شکوری
دبیر اجرایی : مهندس محمد حسین بیجه کشاورزی
كليه حقوق اين پورتال‌ برای پایگاه استنادی علوم جهان اسلام محفوظ است.
طراحی و اجرا: شرکت آداک